otrdiena, 2011. gada 5. jūlijs

Mangaļsala...Langstiņi...Bādciems

Tā kā pavadu savu atvaļinājumu Saulkrastos, izmantoju izdevību uzskriet Magnēta austrumkrasta posmos. Sanāk tīri labi beidzot izgulēties, kārtīgi paēst, tāpēc arī rezultāti neizpaliek :)

Mangaļsala

Mangaļsalas grafiki
Mangaļsalas posms man vienmēr labi paticis, rezultāti gan tur bijuši pārsvarā nīkulīgi. Karte ļoti raiba, no visa pa druskai - ir gan ceļi un takas, gan mazu priedīšu biezokņi, gan purveļi, gan dzeloņstieples, gan bunkuri. Uz Magnētu devos ar vilcienu līdz Vecāķiem un tad ar kājām.

Apmēram tā tas bija :)
Skrējās ļoti labi, pirmos astoņus (no 22KP) paņēmu labi, vienīgi pie astotā drusku nočakarējos un mani apdzina viens džeks. Kādu laiku skrējām kopā, kamēr sapratu, ka viņš ir labāks par mani, un tālāk vairāk sēdēju astē. Viens punkts bija speciāli ielikts ūdenī, lai neviens sausām kājām neizietu :) Finišā 3.vieta (pirmo reizi B grupā, 2.v. Andris Rupais), attīstīju tīro vidējo ātrumu 6:22 min/km. 965 punkti.

Langstiņi

Langstiņu grafiki
Langstiņu posms šoreiz bija 2km tālāk uz Siguldas pusi, nekā parasti, arī bija vairāk izcirtumi un biezoknīši. Veicu distanci itkā diezgan ok, bez lielām kļūdām, tomēr kļūdas bija un jau pašā sākumā, tāpēc, ņemot vērā sutīgo laiku, pārlieku neforsēju. Bija grūti. Beigās vidējo ātrumu tīro izspiedu 7:22 min/km, kas deva 7.vietu. Itkā nav jau slikti. Ansis toties labi nodeva - 2.vieta. Normunds savukārt gāja ātrāk par mani, taču 12 minūtes atstāja 43.KP apkaimē. Jāsaka - bija diezgan riebīgā vietā tas punkts, nekurienes vidū. Ja pagāja īstajam celmam garām, tad "kirdik", jāiet tālāk līdz stigai un jāsāk meklēt no jauna.

Bādciems

Bādciema grafiki
Tā kā Bādciems faktiski ir Saulkrastos, uz Magnētu devos ar velosipēdu. 9 km turp un atpakaļ. Turp pūta pavējš, tāpēc attīstīju iespaidīgu tempu. Šoreiz skrēju ļoti laicīgi, jo likās, ka nāk negaiss (kas neuznāca). Izskrēju 16:35, pēc divas dienas iepriekš veiktā krosa vēl jūtami sāpēja Ahilejs. Likās, ka visi punkti ir viegli atrodami, vienīgā kļūda gadījās priekšpēdējā punktā, kur zaudēju 1:30 min (padomāju, ka esmu jau punktam garām un skrēju atpakaļ).

Bādciema maršruts
Vidējais ātrums tīrais šoreiz 6:35 min/km, bet kļūdas dēļ piemetu, ka būšu apmēram astotā vietā. Nekā - 3.vieta un otrais pjedestāls nedēļas laikā, turklāt pilnībā pašam orientējoties! Andža Rupais atkal otrais, tāds Rupo pjedestāls sāk veidoties :) Ulrikai arī 2.vieta. Maneku ģimenei arī labi panākumi - Dainis un Ansis abi 2.vietā savās grupās. Šoreiz aiz muguras palikuši skanīgi vārdi, katrs vai nu kādas kļūdas pieļāvis, vai vienkārši nav formā. Es izgāju visu distanci ļoti stabili, ne uz vienu punktu nebija izcils rezultāts, bet nebija arī lielu lažu. Galvenais - vieta progresam ir, varu uzlabot fizisko, orientēšanās prasmes. 933 punkti klāt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru