ceturtdiena, 2011. gada 16. jūnijs

Magnēts Inčupes kāpā

Pēc ilgāka pārtraukuma izrāvos uz vienu Magnētu Inčupē. Garmins nepaņēmās līdz, pēc sestdienas pagarā krosa (17 km) vēl drusku bija jūtams Ahilejs un otrai kājai potīte vēl drusku samocīta no Nordea pusmaratona, tāpēc skrēju prātīgi. Sanāca diezgan labi noorientēties, nokļūdījos tikai uz pirmo punktu, kur nepamanīju pēdējo nogāzi un izskrēju gandrīz jūrmalā. Vēl pie dažiem punktiem bija riņķošana un minstināšanās, bet tā jau laikam visiem bija, reti kurš pilnīgi tīri izgāja.

Inčupe, 14.jūnijs
Lielākais prieks, ka ieliku Andrim Rupajam, bet drusku škrobe, ka zaudēju Alksnim un Vaidakovam pavisam nedaudz, taču jāatceras, ka skrēju saudzējošā režīmā. Kopā distance bija 6,9 km, veicu kādus 7,5 km, oficiāli vidējais bija 8:04 min/km, laiks 55:50 min. 5.v. no 23 dalībniekiem. Uzvarētājs Reinsons, protams, atkal visiem nočakarēja rezultātu, ielikdams 9 minūtes otrajai vietai, tāpēc tikai kādi 760 punkti.

Pievienoju savu grafika salīdzinājumu ar Alksni, Vaidakovu un Rupo. Protams, kā redzams grafikā, Alksnis diezin vai būtu trešais, ja nebūtu distances beigu daļu nosēdējis astē Reinsonam :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru